Зодии и домашни любимци
animals-1-1410120

Зодиите влияят и върху характера на вашия четирикрак любимец

ОВЕН – нетърпеливи, активни животни с желание да разучават всичко. Котките обичат да обикалят и е възможно да се изгубят за дни. Кучето от този знак има неизчерпаема енергия и се нуждае от много разходки с игри. слагайте му каишка, защото е възможно да тича след колите.

ТЕЛЕЦ – обичат да похапват и са мързеливи. Твърдо установяват свои порядки и е трудно да им ги промените. Собственикът или трябва да ги приеме или да се откаже от животното. Котките и пуделите обичат да се въргалят в чисти чаршафи. Подходяща зодия за куче-пазач. Котките са доста собственически настроени и маркират територията си.

БЛИЗНАЦИ – съобразителни, изобретатели, най-интелектуалните същества. Котките, от тази зодия, винаги са в добро настроение. И кучетата и котките поддават на дресировка, но ги отегчават дългите занимания. Животните- близнаци почти не се превързват към стопанина си и с лекота се поддават на ласки и от други хора. Никога няма да ви е скучно с тях: кучетата гризат обувки, котките висят по пердетата, а палетата се пъхат навсякъде.

РАК – изискват деликатно отношение, обидчиви са и могат да го демонстрират в обувките ви. Котките са грижовни майки, но обичат да са център на внимание. Кучетата не обичат да остават сами. Както кучетата, така и котките са страшно привързани към дома.

ЛЪВ – уникално съчетание от гордост и храброст с…мързел. Котките са игриви и обичат да ги галят. Животните се нуждаят от продължителен сън. Влияят на стопанина си като ги правят по-благородни и събуждат чувството им за собствено достойнство. Не извеждайте кучето с колело – гордостта няма да му позволи да изостава и може да му повлияе физически.

ДЕВА – най-чистоплътните животни и брзо се научават да спазват хигиена. Притежават чувство за дълг и вина, ако направят беля се опитват да компенсират с послушание. Кучето е дисциплинирано и търпи дресиворка, умно и защитава стопанина си. Котките не показват явно чувствата си, обичат тренировките.

ВЕЗНИ – изящество, привлекателност и благ нрав. Хармонизират и успокояват обстановката. Привързани са еднакво към всички в дома. Страдат, ако има конфликт в семейството. Ако дарявате котките с любов, те ще ви отвърнат със същото. домошари са и обичат стопанинът им също да си стои вкъщи.

СКОРПИОН – най-енергичните животни. Не разпознават нюансите – или сте приятел, или сте враг.Ако много ги накавате може да станете враг и да ви нападат. Перфектни следотърсачи. Кучетата изискват дълги разходки, защото иначе могат да станата зли и непослушни. котките са с особен характер – нежни, но старателно прикриват това и не ви допускат в душата си.

СТРЕЛЕЦ – жизнерадостни, обичат широките пространства. Бъдете внимателни и справедливи в отношението си към тях – те няма да ви простят, ако си изкарвате настроението от тежкия ден върху тях. Котките са силно независими, любопитни, изобретателни. Не търпят да се галят в скута ви. Кучето не обича реда, но харесва дългите пътувания. Лесно и с удоволствие се учи на разни номера.

КОЗИРОГ – котките от този знак са с леко мрачен характер. Обичат и са предани на стопаните си. Кучетата са любвеобилни, но уравновесени. Приемат установения ред и го спазват. Изисква да бъде хранено и разхождано под час.

ВОДОЛЕЙ – успокояват и докато ги галите, може да нормализират кръвното налягане. Особено чувствителни, дори стресовете и воковете могат да ги разболеят. Обичат разнообразието, а не подредеността. Котките са хладни,не допускат никой до себе си, но са красиви. Кучетата не са подходящи за пазачи, защото са много дружелюбни и посрещат чуждите хора с радост.

РИБИ – притежават тънка интуиция и усещат настроенията на хората и се държат според тях. Предават енергия на стопанина си, докато ги гали. Кучетата са готови да служат на стопанина си и добре си играят с деца. Котките обичат домашния уют и харесват хора, в чийто характери се съчетават сила и нежност.

Източник: из печата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *