Изберете тези 3 символа на благополучието!
buddha-in-cents-1314502

Според фън шуй трите символа на благополучието са: Смеещ се Буда, Златна рибка и Трикрака жаба.

Смеещ се Буда: Известен е като един от боговете на богатството и щастието, който ще ви помогне за осъществяването на желанията. Възприема се като символ на веселието, общуването, безгрижието и благополучието. Често се изобразява заедно с другия символ – Трикраката жаба. Поставете фигурката в югоизточната част на жилището, където се намира зоната на богатството.

Златна рибка: По принцип в Китай рибата е символ на изобилието, разцвета, щастието и сполуката. Ако искате да си осигурите благополучие и професионален разтеж, то отглеждайте Златна рибка. Поставете аквариума в югоизточната част на жилището, но не и в южната. Сложете рибката в среден по размер аквариум, за да не възпрепятствате постигането на целите си. Големият аквариум ще е пречка за сбъдване на желанията. Поддържайте водата винаги чиста и бистра. Ако искате да постигнете още по-голям успех, то отглеждайте 8 златни рибки и една черна. Така ще се възползвате и от силата на цифрата 9, която помага за постигане на хармония между земното и небесното. Грижете се добре за здравето на рибките, въпреки, че се вярва, че починалата рибка е помогнала за избягване на някакво нещастие.

Трикрака жаба: още един символ на просперитета. Обикновено е представена с една или три монети в устатата си, което символизира натрупването на богатство. Добре е възможно най-много да прилича на истинска и/или да е от жълт метал, имитиращ злато. Статуетката на Трикраката жаба поставете с лице, гледащо към вътрешността на дома. Най-подходящото място е в хола и в никакъв случай в спалнята, кухнята или банята. В хола разположете жабата така, че да е по диагонал на вратата. Това е мястото на силата.

Източник: из печата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *