Тематични сесии

НОВО!!! Тематична сесия – „Щастие“
Всички се стремим към щастието, но за всеки означава различно нещо и понякога в стремежа си да сме като другите или да изпълним определни очаквания забравяме кое наистина е щастието за нас.
Тази тематична сесия е за Вас, ако искате да разберете какво е Вашето Щастие.
Цена: 20.00 лв.


Тематична сесия – „От къде да започна с моето развитие/промяна?“  (В рамките на 60 минути ще имате възможност да разберете с коя сфера е най-добре за Вас да стартирате с промяната или развитието си. )
Разберете ли от къде да започнете, Вие давате посока на живота си и ще знаете на къде сте тръгнали, къде точно искате да стигнете и кога сте стигнали. Това ще Ви помогне да поставите цел, което означава, че поемате контрола и бъдещето във Ваши ръце, а не в нечий други. Успоредно с удовлетворението, повишената самооценка и самочувствие, ще се освободите от голяма част от стреса, гнева и депресия дори.
Цена: 40.00 лв.


Тематична сесия – „Моите ограничаващи вярвания“  (В рамките на 60 минути ще имате възможност да разберете кои са Вашите ограничаващи вярвания и как да ги преодолявате.)
А защо е важно?
Защото самото им определение е достатъчно доказателство за това, че те действат като бариера, като невидима стена пред постигане на мечтите и целите ни. Най-големият проблем е в тяхната неосъзнатост, в неразбирането какво ни пречи, за да се движим успешно. Много често обвиняваме събитията или обстоятелствата за начина, по който протича живота ни. Но онова, което наистина го оформя, е смисъла, който им придаваме и реакцията, която предизвиква.
Цена: 40.00 лв.


Тематична сесия – „Моите ценности“ (В рамките на 60 минути ще имате възможност да разберете Вашите основни ценности.
А защо е важно?
Защото Вашите ценности – това сте Вие.
Защото те са важни, за да живеете по-хармонично.
Защото те са важни, за да изпълнявате целите си по-лесно.
Защото те са важни, за да се опознаете и приемете.
Защото те са важни, за да обичате себе си.
Защото знаейки ценностите си и живеейки според тях, ще се радвате на много по-успешен и щастлив живот.)
Цена: 40.00 лв.


Тематична сесия – „Прехвърли задачата“  (Имате затруднения при разпределянето или прехвърляне на задачите? Тази тематична сесия е точно за Вас.)
Цена: 20.00 лв.


  • Плащането се осъществява по банкова сметка или Пощенски паричен превод чрез Еконт, най-късно един ден преди резервирания час или начало на онлайн програма.
  • Резервирай своя час на coaching@yoursofia.com
  • Провеждане: онлайн или на място в офиса.