Услуги/цени

Коучинг
Коучингът е за всеки.
Коучингът е за хора, които са готови да направят промяна и да поемат отговорност за собственият си живот. Коучингът ще ви даде възможност да се свържете отново със себе си и да упражните контрол над живота си.
Коучингът е въпрос, отговорът на който ще покаже и провокира верния път към истинското самоосъзнаване, към промяната и към свободата да направиш нещо. Обикновено, когато търсите щастието/успеха/реализацията, търсите и вярната посока и решение, а коучингът е нещото, което ще помогне сами да намерите пътя, начина и действията за предприемане, за да го постигнете.
Коучингът ще ви помогне да откриете кои малки навици ви помагат или пречат и които ще промените или затвърдите, за да вървите към успеха. Коучингът акцентира върху уменията ви, върху вашия потенциал и върху вашите възможности.
Коучингът не е съветване, не е терапия, а възможност да откриете и развиете своите силни страни.

Разговорите – сесии се провеждат онлайн по скайп или месенджър, с разговор или чат, както Вие бихте се почувствали най-спокойно и комфортно. Времетраенето им е 60 минути.

– единична коучинг сесия по скайп/месенджър – 80 лв.
– единична коучинг сесия с чат – 50 лв.
– пакет Коучинг Онлайн  – 250 лв. (включва 4 коучинг-сесии + 1 безплатна първоначална сесия ). *
– пакет Коучинг Онлайн с чат – 160 лв. (включва 4 коучинг-сесии + 1 безплатна първоначална сесия) *.
* Пакетът може да се използва в рамките на 3 месеца и е според темпото на всеки човек. Дали 1 път седмично, 1 път на 2 седмици или всичките в рамките на седмица, желанието в Ваше.

НОВО!
Тематична сесия „Коя е моята цел?С коя сфера да започна?“ – 40 лв (В рамките на 45 минути ще имате възможност да разберете от коя е Вашата цел и в коя сфера е най-добре за Вас да започнете да си поставяте цели.
Поставянето на цели дава посока на живота, ще знаете на къде сте тръгнали, къде точно искате да стигнете и кога сте стигнали. Поставянето на цел Ви дава контрол върху Вашия живот и поемане на бъдещето във Ваши ръце, а не в нечий други. Успоредно с удовлетворението, повишената самооценка и самочувствие, ще се освободите от голяма част от стреса, гнева и депресия дори. )

Тематична сесия – „Моите ограничаващи вярвания“ – 40.00лв (В рамките на 45 минути ще имате възможност да разберете кои са Вашите ограничаващи вярвания и как да ги преодолявате.
А защо е важно?
Защото самото им определение е достатъчно доказателство за това, че те действат като бариера, като невидима стена пред постигане на мечтите и целите ни. Най-големият проблем е в тяхната неосъзнатост, в неразбирането какво ни пречи, за да се движим успешно. Много често обвиняваме събитията или обстоятелствата за начина, по който протича живота ни. Но онова, което наистина го оформя, е смисъла, който им придаваме и реакцията, която той предизвиква. )

Тематична сесия – „Моите ценности“ – 40 лв. (В рамките на 45 минути ще имате възможност да разберете Вашите основни ценности.
А защо е важно?
Защото Вашите ценности – това сте Вие.
Защото те са важни, за да живеете по-хармонично.
Защото те са важни, за да изпълнявате целите си по-лесно.
Защото те са важни, за да се опознаете и приемете.
Защото те са важни, за да обичате себе си.
Защото знаейки ценностите си и живеейки според тях, ще се радвате на много по-успешен и щастлив живот.)

Тематична сесия – „Прехвърли задачата“ – 20 лв. (Имате затруднения при разпределянето или прехвърляне на задачите? Тази тематична сесия е точно за Вас.)


Менторство / Консултации
Менторът подпомага процеса на развитие и придобиване на по-голяма опитност в различни направления. Използвайки ментор, по-бързо и лесно ще развиете човешкия и професионалния си потенциал, ще създавате връзки и контакти. Менторът ще подпомогне кариерното ви развитие, ще ви даде нови знания, които ще ви тласнат към израстване. Обмяната на ценни мнения и гледни точки и смяната на перспектива с ментор, ще помогне да повишите самооценката и самоуважението си и да придобиете важни умения по вълнуващите ви теми.

– месечен абонамент – по договаряне, в зависимост от темата и честотата на комуникация.


Онлайн програми
Всички програми можете да разгледате в меню Програми


Обучения/семинари

Следете календара


Резервирай час за разговор на coaching@yoursofia.com  до 02.12.2018 с 40% отстъпка.

Резервирай онлайн програма на coaching@yoursofia.com  до 02.12.2018 с 40% отстъпка.


Плащането се осъществява по банкова сметка или Пощенски паричен превод чрез Еконт най-късно един ден преди резервирания час или начало на онлайн програма.

Facebook Comments