Как да разгадаем човека по очите му?
eyes-1530786

Да се потопим в очите на човека срещу нас и да видим какво се крие зад тях!

Зелените очи: творческа личност. Характерно за хората със зелени очи е, че са щедри по природа и отдадени на благотоворителността. Имат оригинални идеи, които са реализуеми. Основният им проблем е, че са доста непредсказуеми и хаотични в действията си. И това може да Ви обърка. Понякога е възможно да изпаднат в безпричинен гняв, свръх чувствителни са и не обичат да работят под натиск.

Черни очи: като въглен, изгарящ сърцето. Черните очи са дълбоки, недостъпни и тайнствени, точно като човека, който ги притежава. Мистериозност, провокативност и все едно съхраняват старозаветни тайни. Хората с черни очи са смели, с изключителна вътрешна сила. Екстроверти са. Трудно ще ги изкарате от равновесие, но пък те лесно могат да изкарат вас. Най-големите им недостатъци са, че са нарцистични, прекалено горди и много обичат да ги ласкаят.

Сини очи: едни от най-привлекателните очи, независимо от нюанса си. Свързват се със сексапила и поради тази причина, притежателите на сини очи не могат да се оплачат от липса на почитатели. И въпреки, че точно заради това, може да създават впечатление за лекомислени или флиртаджии, всъщност са доста срамежливи и дискретни. Влюбят ли се…ще е завинаги, но пък са много ревниви. Недостатък е, че обичат да си живеят в техния свят и е трудно да завладеете сърцето им.

Кафяви очи: от светло жълто до шоколадово кафяво, тези топли цветове се асоциират с доверие. Точно заради това, хората с кафяви очи имат много приятели. Те са лоялни и може да се разчита на тях. Хората с кафяви очи са гостоприемни, обичат и могат да готвят, забавляват с прекрасното си чувство за хумор и са винаги част от големи и весели компании. Умни са. Основният им недостатък е , че са малко мързеливи и доста често зарязват нещата по средата.

Сиви очи: рядко срещан цвят на очите и притежателите им са изключително деликатни хора. Те не обичат да са център на внимание, но привличат със своето очарование и мистичност. Спокойни натури са, но и много сложни натури и това се вижда от промяната в цвета им на очите, в зависимост от светлина, фон или дрехата. Показват изобретателност и интелигентност. Склонни са съм педантичност, перфекционизъм и прекалена сигурност в себе си, което може да им навреди понякога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *