Какво издават обувките за нас?
legs-1240042_

Според специалистите, имало връзка между стила обувки и поведението на хората. Всички сме подвластни на модените тенденции, но ако надникнем в шкафа със сигурност ще открием по-често срещани модели и цветове:
За жените:
1. Обувки с остри върхове – носят ги капрзните и творчески натури. Те са добродушно, отдадени са на хобито си и лесно се справят с работата си.
2. Ниски равни обувки – спокойни натури, дружелюбни и мъдри. Ще ви е интересно да общувате с такива хора както в работата си, така и в компания.
3. Кубинки – честолюбиви и уверени в себе си. Не говорят много и винаги изпълнват обещаното. Можете спокойно да им доверите тайните си.
4. На висок класически ток – мечтатели и романтични натури, с афинитет към рисуване, танци, музика и творчество. Обичат реда.
5. Сандали/мокасини – притежават силна воля и завиден интелект. Управляват умело емоциите си и умеят да влияят на поведението на околните. Те са добри събеседници, професионалисти и живеят по свои строги правила.
6. Високи дебели токове – свободолюбиви жени, но със занижена самооценка. Високите токчета като цяло определят жената като такава, която иска да се отдели и защити от враждебния свят.
7. Спортни обувки – непосредствени и бекомпромисни жени, които са общителни и лесно се вписват в компании. Не обичат резките промени и държат на независимостта си. Поставят ли си цел, следват пътя към нея, като не се съобразяват с никого.
8. Токчета тип игла – енергични, уверени жени, които знаят цената си и са много общителни и женствени. Обичат да са център на внимание.
9. Обувки с отворена пета – бързо се увличат от различни неща и жадуват за приключения. Често са наивни, но много симпатични и хората обичат да общуват с тях.

За мъжете:
За мъжете по-важно е тяхното отношение към обувките. Небрежното отношение към тях се асоциира с небрежно отношение към всичко в живота. На джентълмена са излъскани. Комбинацията от черни и злъскани обувки показва солиден мъж, който не се страхува да изразява мнението си. А всеки, който не може да намери време да се погриже за обувките си, то няма желание да постигне успехи в живота.
1. Обли отпред обувки – добродушен мъж с по-мек характер
2. Квадратни отпред обувки – свонравен човек с тежък характер
3. Остри обувки – егоцентрици
4. Маратонки – зависи кой и къде ги носи. Ако ги носи в офиса, то говори за мъж, който е все още в процес на търсене и иска да привлече внимание, дори леко инфалтилен. Ако е спортист, то говори за увереност дори извън спортния терен.
5. Ниски, удобни обувки – открити, жизнерадостни, със спокоен характер и разумно отношение към живота. Това са перфектните съпрузи и добри приятели.

И ако не открихте своя любим модел, то вижте според цвета:
черно – излишна строгост към себе си
червено – сексуалност и властност
синьо – доверчивост, отстъпчивост
жълто – непосредственост и зависимост от чуждото мнение
розово – сантименталност, крехкост, незащитеност
зелено – решителност и стабилност
бяло – деликатност, нежност, слабост и нерешителност

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *