Моята история

През далечната 1994 г имах една мечта: да се занимавам с компютри. През 2002 г я осъществих, завърших информатика. Години преди това, вече и работех като програмист. Обичах професията си и работих с амбиция, желание и хъс. 13 години по-късно нещо се случи, не знаех какво, но се чувствах неудовлетворена. Обвинявах работното място, хората, с които работих, проектите…Намерих си хоби, разтоварвах се след работа, но не ми беше достатъчно. Стартирах бизнес – начинание и тогава ми просветна: аз вече не харесвах професията си. Това беше голям шок за мен, защото нямах друга мечта, която да превърна в цел. Дните минаваха, а аз давах все по-малко от себе си професионално. Допусках грешки, обвинявах се, но нямах достатъчно смелост да взема решение или да предприема действие.

Случайно, в руски сайтове, попаднах на материали за коучинга ( а може би не случайно).  Получих вдъхновение, но в България все още нямаше курсове. Четях, самообучавах се и чаках…решението.

В удобен момент, нещо не се разбрахме с работодателя ми или впрочем много добре се разбрахме и се напуснахме взаимно. Изпитах облекчение, свобода и амбиция за нови хоризонти (които да търся). За съжаление животът ми беше подготвил други изненади: от загубата на един от най-близките ми хора, до появата на нов живот. И въпреки, че отстрани изглежда да е балансирано, всъщност се лутах между тъга, гняв, щастие, страх, тревожност, стрес.

И отново попаднах на коучинга. Този път на курс в България. Трябваше ми около месец, за да взема решение, но това се оказа едно от най-разумните неща в живота ми. Защо ли? Защото…

КОУЧИНГЪТ РАБОТИ

Коучингът върна самочувствието ми!

Коучингът повиши самооценката ми!

Коучингът подобри взаимоотношенията ми с другите!

Коучингът ми помага да вземам по-лесно, по-бързо и най-правилните за мен решения!

Коучингът подреди приоритетите ми!

Коучингът ми даде баланс и хармония!

Коучингът ме направи щастлива!

Коучингът ми показа новия хоризонт: ДА ПОМАГАМ на другите:

  • да бъдат  щастливи;
  • да намерят себе си;
  • да изпитат хармонията да бъдат себе си;
  • да се развиват;
  • да изпълняват мечтите си/целите си;
  • и много, много други неща.

За всеки, който иска да се докосне до коучинга и да заживее живота, който заслужава: coaching@yoursofia.com

Аз съм тук и Ви очаквам!

Поздрави,

Анелия Стоилова – Контакти