В леглото със …сладолед!
fine-italian-food-gallery-3-1519683

Знаете ли, че сладоледът, който обичате показва вашите интимни желания? Вижте любимия вкус на любимия и разберете какво ви очаква в леглото. С вкус на:

Ванилия – здраво стъпили на земята, не обичат експерименти дори и в любовната игра. Те са нежни, любвеобилни и вечно търсещи голямата, истинска любов.

Банан – нежни, обвързват се лесно, жизнерадостни. В секса са доста придирчиви и нерешителни. Ще ви отнеме известно време да разчупите леда.

Орех – чувствителни души и нежно сърце. Те са със силно чувство за дълг към семейството, но в леглото не очаквайте често страстни бури.

Капучино/кафе – пълни с идеи и планове. Лесно убеждават околните. В любовтта не са много чувствени и търсят любовното щастие в по-духовните, отколкото еротичните преживявания.

Лимон – екзотичен вкус за любовен партньор. Трудно им е да се установят с един човек. Ако вие обаче сте голямата им любов, то изгарящата еротика ви е гарантирана. Предпочитат партньор с огнен темперамент.

Шоколад – искат нещата да са диви и необоздани. Без голяма страст любовта за тях е немислима. Имат чар и с лекота усещат желанията на половинката си, затова са неустоими партньори в любовната игра.

Шам-фъстък – притежават неустоим чар. За да бъдат в идеалната любовна връзка, те трябва да са намерили своята половинка и на духовно, и на еротично ниво.

Ягода – радостни и общителни натури. Обичат да са сред хора и винаги са „на педал“. В леглото обаче предпочитат да се гушкат нежно до любимия човек, отколкото да се отдават на сексуални авантюри.

Череша – силно развито чувство за отговорност, но много чаровен. Докато не срещне правилния партньор, който да го разтопи, се държи дистанцирано в сексуалните си връзки.

Ванилов с парченца шоколад – нуждаят се от разнообразие и общо взето не знаят какво искат. Това се отнася както живота, така и в леглото. Поради тази причина от тях не може да се очаква вярност. Нужна им е свобода, за да опитват нови и нестандартни неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *