За целувките и зодиите
kiss-1199670

Според звездите дори начинът на целуване има връзка със зодията ни. Ето какво ни казват те за представителите на различните зодии:

Овен – страстни по природа, което се отразява и на начина им на целуване. Агресивни са и понякога дори хапят партньора си. Целувките по устните не винаги са достатъчни за представителите на тази зодия.

Телец – те обичат дългите удоволствия и се целуват с наслада, докато останат без дъх.

Близнаци – техните целувки са като закачки. Могат да си играят с партньора, да прекъсват целувката, да се забавляват, да се смеят и дори да решат, че точно в този момент искат да изберат други удоволствия.

Рак – Жените- раци са доста плахи, за разлика от мъжете, които са страстни и техните целувки могат да излязат от общоприетите норми.

Лъв – това е най-разгорещената зодия, що се отнася за целувките. Обичат да се заиграват с партньора си, да го целуват продължително, но е възможно понякога да бъдат леко агресивни и да хапят.

Дева – целувките не са най-силната им страна, но пък са нежни и нямат равни в ласките.

Везни – при тях са характерни кратките, леки и въздушни целувки.

Скорпион – целуват се добре, но често предпочитат други по-еротични забавления. Целувките им са кратки, но изпепеляващи.

Стрелец – майсторите в любовта и обичат да целуват от засада. Ако получите целувка от непознат/а, попитайте дали не е Стрелец.

Козирог – за тази зодия целувката е начин да релаксира и търси малко удоволствие. Не търсят сериозни чувства, когато се целуват.

Водолей – тази зодия се целуват най-малко в сравнение с всички останали зодии. Много от тях прсто не обичат да се целуват.

Риби – за тя първата целувка е най-страшна, след това могат и да се пристрастят. Целуват се леко и кратко и рядко се пристискат страстно в партньора си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *