Да премахнем бръчките с йога упражнения!
glowing-face-1439189

1. За извайване на овала на лицето, туширане и премахване на двойната брадичка и общ0 подобряване състоянието на мускулите на бузите и шията.
Упражнение: Маймуна
Изпълнение: Издайте напред брадичката, колкото ви е възможно, и останете така за 3-4 секунди. След това я върнете в нормално изправено положение. После движете брадичката нагоре и наляво, нагоре и надясно. Повторете цикъла 3-4 пъти.

2. За укрепване мускулите на бузите и шията. Придаване обем на устните. С това упражнение ще предотвратите образуването на двойна брадичка и ще подобрите тена на лицето.
Упражнение: Въздушна целувка
Изпълнение: Отпуснете глава назад и съберете устните сякаш давате на някой въздушна целувки. Повдигнете леко устните нагоре и останете така за около 15-20 секунди. След това се върнете към нормалното състояние на лицето. Повторете това 4 пъти.

3. За предотвратяване отпускането на кожата на бузите, за изгладждане на бръчките и за изправяне линията под брадичката.
Упражнение: Гореща топка
Изпълнение: Вдишайте дълбоко въздух, така че в устата ви да се образува „топка“ от въздух. Внимателно го движете – от едната буза към другата, под горната и долната устна. Спрете за секунда и повторете движенията. Трябва да усетите затопляне в областта на устните и бузите.

4. За изглаждане бръчките пачи крах (в ъгъла около очите) и за превенция срещу отпускане на клепачите.
Упражнение: Усмивка
Изпълнение: Усмихнете се и поставете показалците на двете си ръце върху външните ъгълчета на очите. Леко издърпайте пръстите встрани като се опитате да мримижате. Направете това 20 пъти.

серумсерум Продукти за красота вижте тук …

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *