Какъв е мъжът – съблазнител?
actitud-1240277

Съблазнител, женкар или Казанова, този тип мъж разбива доверчиви женски сърца и мечтите за вечна любов.
Връзката с такъв мъж обикновено е обречена на провал. Той е доста противоречива личност и не може да задълбочи отношенията си дори и с най-красивата и обаятелна жена. Обикновено се съмнява в своята привлекателност и се крие зад маската на самоуверен мъж, който се стреми да се хареса на всички. Страхува се да стане зависим, търси любовта, но бяга веднага щом усети първите и признаци. Съблазнителят е общителен и оптимист, но не защото е уверен в себе си, а защото доста често гледа повърхностно на живота като цяло. Не очаквайте да мисли за грешките си, той ще превключи на нещо леко и непринудено. Непрекъснатото му търсене на женска компания, го лишава от възможността да покаже своята твърда мъжка дума, затова не очаквайте да се почувствате защитена до него. Женкарят не разчита на дълга връзка и работи по една и съща схема – винаги готов! Според него всички жени са еднакви и краткотрайната интрига, която не включва любов и страст, не е изневяра. Истинският съблазнител, обаче, никога не се хвали с количеството завладени женски сърца. Би споделил единствено с най-близките си приятели, които не са му съперници и не му завиждат (обикновено женкари като него). Факт е, че има повече приятелки, отколкото приятели. Много женкари губят интерес към жената, когато се появят и най-малките признаци, че е готова да изпълнява всичките му претенции. Зад оправданието за търсенето на „истинска любов“ стои истината, че удържайки една победа, той веднага се хвърля да гони друга жена.
Според специалистите 75% от женкарите са възпитани от самотни работещи майки. Обикновено майката, лишена от подкрепата на мъж, е импулсивна и твърде взискателна към сина си. Затова момчешкият страх пред жените и стремежът на женкарят да протестира срещу нейната власт, не го напуска. Често си избират професии, свързани с работа в женски колектив. И не защото непрекъснато търси неповторимата жена, а защото е свикнал в женското царство от дете и това му дава комфорт.

Връзката, обаче, с такъв мъж има и своите положителни страни:
1. Колкото и да звучи странно от него може да стане чудесен съпруг, а и баща. Ако жената до него е достатъчно самоуверена и е готова да види в мъжа си приятел, а не само любовник, то може да бъде спокойна, че ще бъде обожавана.
2. Той знае всичко за женската психология и прави всяка дама около него да се чувства желана и неповторима. Да имаш връзка с женкар е идеалният вариант да забравиш бързо преживяно разочарование и да повишиш самооценката си. Неговите комплименти и любезност ще възвърнат самочувствието ти и отново ще повярваш в чара си.
3. Женкарят не се чувства собственик и в негова компания може да общувате спокойно и с други мъже, без да се притеснявате от ужасни сцени на ревност.
4. В компанията на съблазнителя, ще се чувствате леко и непринудено и ще черпите от неговата положителна енергия. Винаги ще е готов да ви даде искрен съвет.
5. С неговия богат сексуален опит ще сте в сигурни ръце,няма да има нужда от никакви недомлъвки и ще има пълно разбиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *