Виж кой ден от седмицата, какво ни предлага!
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Знаете ли, че всеки ден от седмицата си има своите добри и лоши страни?

Понеделник – внимавайте да не изгубите нещо през този ден, защото през цялата седмица няма да ви върви. Според преданията в понеделник не трябва да предприемаме нищо, да не даваме пари или вещи назаем и да не се тръгва на път. Затова помислете следващия път, когато отложите работата си от края на предишната седмица.

Вторник – това е един добър ден, който не крие изненади. Всички запознанства през този ден имат бъдеще.

Сряда – това е денят за решаване на семейни проблеми, ако имате такива. Ползотворен ден е и за финансови и търговски операции, за пътувания, изглаждане на конфликти и недоразумения. В сряда можете да намерите и изход от неприятна ситуация или решение на голям проблем.

Четвъртък – денят за пазаруване. Всичко, което купите през този ден ще е на сметка и качествено.

Петък – подходящ ден за нова работа, но не и за срещи и забавления. Според народните поверия петъкът е т.нар. „тъжен“ ден, но пък след една уморителна седмица е време да направим планове за почивните дни, които обикновено са приятни.

Събота – счита се за най-хубавия ден от седмицата. според някои предания това е денят на изгубените и изоставените.

Неделя – нито хубав, нито лош ден. Спазвайте поговорката: „Който уважава неделята, Господ му помага“. Не е подходящ ден за купуване или продаване, за материални неща. Има и една друга поговорка: „Който работи в неделя, парите няма да му стигнат дори за сол“.

А кой е вашият любим ден?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *