E-mail програми

dart-1307808

Онлайн програма:  „По пътя към точната цел“
„Единственият човек, който е писано да бъдеш, е човекът, който ти решиш да бъдеш“ е казал Емерсън. А знаете ли на къде сте тръгнали, къде искате да стигнете и ще разберете ли кога сте стигнали? Преминавайки през тази 7 дневна програма ще  достигнете до всички отговори, необходими, за да започнете да градите бъдещето, за което мечтаете.

Повече информация ТУК

colors-1570145

Онлайн програма:  „Намери баланса, за който мечтаеш“
Всяка промяна започва от нас.
В това 30 – дневно предизвикателство ще оцените баланса и грижата за себе си, ще разберете къде изтича енергията ви, какви са целите ви и ще намерите най-правилния път към вашия балансиран живот! Всеки ден ще получавате, по e-mail упражнения, предизвикателства, мотивации и позитивни мисли

Повече информация ТУК

Онлайн програма:  „42 дни за по-добра самооценка и добро самочувствие“

Ако чувствате, че не напредвате или тъпчете на едно място или ако си намирате извинения или сте недоволни, е необходимо да се запитате каква оценка си давате. Колкото по-негативни са оценките ви, толкова по-ниско е самочувствието ви.

Промяната на самочувствието е процес, изискващ работа и постоянство! В рамките на 42 дни ще получавате писма с упражнения, предизвикателства, мотивиращи мисли и послания. Ще получавате много допълнителна информация за това как да поискате и получите желаното, как да се предпазвате от емоционални изнудвачи и много още. Всичко това ще ви помогне да унищожите негативните послания към себе си и да изградите една реална самооценка и добро самочувствие. Всеки ще има своя индивидуален резултат и решение!

Повече информация ТУК

Очаквайте скоро: Програма:  „Да подобрим връзката си за 7 седмици“
Очаквайте скоро: Програма:  „Тайните на въздействието“ Очаквайте скоро: Програма:  „Край! Повече няма да бъда лъган“