Балансирай живота си с коучинг

Живеем във време, в което постиженията, статуса и успеха са водещи. Повечето хора работят изключително много, за да ги постигнат без да обръщат внимание на това, какво им казва тялото и ума. Замисляли сте се какъв е смисълът на успеха? Кариера, пари, статус, ако сте претоварени, стресирани, не прекарвате време със семейството си, с приятелите си. Често личният живот и грижата за себе си се пренебрегва, защото великите не го правят (или не трябва да го правят). Спомняте си за себе си, когато се разболеете. Мислите си, че ако си вземете почивка, спите в неделя или се разходите и всичко ще си дойде на мястото.
Успешните хора се контролират и грижата за себе си не е знак на слабост и егоизъм. Да не се грижиш за себе си и личния живот, често е свързано с това да се лишавате от радости, дори можете да се чувствате неудовлетворени и нещастни.
Всяка промяна започва от нас.
В това едномесечно предизвикателство ще оцените баланса и грижата за себе си, ще разберете къде изтича енергията ви, какви са целите ви и ще намерите най-правилния път към вашия балансиран живот!

Упражненията ще бъдат изпращани по e-mail, а при желание ще бъдете добавени и в тайна общност, в която  ще имате възможност да споделяте и коментирате, както и да получавате допълнителна информация. Запиши се на: coaching@yoursofia.com – Цена 99.90 лв.
Начални дати:

I-во издание: 18. 03. 2018 г
II-ро издание: 01. 05. 2018 г.
Ако желаете допълнителни коучинг-сесии към курса, можете да го запишете, за да уговорим преференциални цени!

Цена за курса 99.90 лв.  

Facebook Comments