Онлайн програма „Повече баланс и хармония в живота!“
colors-1570145

Надбягваме се с времето, с другите и със себе си. Поемаме повече отговорности, искаме да се харесаме на всички, правим компромиси с вътрешното си усещане за спокойствие -> уморени, изтощени, неудовлетворени, търсещи винаги нещо…нещастни. Не искате, нали?

Повече баланс и хармония в живота“ е за вас!

Живеем във време, в което постиженията, статуса и успеха са водещи. Повечето хора работят изключително много, за да ги постигнат без да обръщат внимание на това, какво им казва тялото и ума. Замисляли сте се какъв е смисълът на успеха? Кариера, пари, статус, ако сте претоварени, стресирани, не прекарвате време със семейството си, с приятелите си. Често личният живот и грижата за себе си се пренебрегва, защото великите не го правят (или не трябва да го правят). Спомняте си за себе си, когато се разболеете. Мислите си, че ако си вземете почивка, спите в неделя или се разходите и всичко ще си дойде на мястото.

Успешните хора се контролират и грижата за себе си не е знак на слабост и егоизъм. Да не се грижиш за себе си и личния живот, често е свързано с това да се лишавате от радости, дори можете да се чувствате неудовлетворени и нещастни.

Всяка промяна започва от нас.

В това 30 – дневно предизвикателство ще оцените баланса и грижата за себе си, ще разберете къде изтича енергията ви, какви са целите ви и ще намерите най-правилния път към вашия балансиран живот!

Всеки ден ще получавате по e-mail упражнения, предизвикателства, препоръки и мисли!

Запиши се на: coaching@yoursofia.com – Цена 99.90 лв.

Начални дати:

Всяко 1-во и 15-то число на месеца.

Заявка за включване до 2 дни преди начална дата.

Възможност за договаряне на коучинг пакети на преференциални цени!

Цена за програмата: 99.90 лв.  

Facebook Comments