Ето как влияе телефонният ни номер
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Съберете всички цифри на телефонния си номер, ако получите двуцифрено число, съберете двете цифри и получете число от 1 до 9. Вижте по-долу какво вещае нумерологията за вас, в зависимост от полученото число:

1 – Увеличава вашата енергия и ви помага да влияете на другите. Силен телефонен номер. Подходящ номер за хора, занимаваща се с бизнес и хора отдадени на кариерите си. Не е подходящ за необвързани хора, които търсят своята половинка. Препоръка: Не разчитайте прекалено много на щастливото стечение на обстоятелствата.

2 – Идеален телефонен номер за хора, които искат да срещнат любовта. Подсилва доброжелателността, дипломатичността, тактичността и общителността. Настройва за сътрудничество. Подходящ за силни, самоуверени хора и занимаващи се с търговия.

3 – Подхожда на артитични натури и млади по дух и възраст хора. Вдъхновява, придва оригиналност, носи популярност. Знак за творчество и положителни емоции. Подходящ за писатели, сценаристи. Не е подходящ за хора, които са прекалено амбициозни и са готови да постигнат целите си с цената на всичко.

4 – Стабилност, надежност. Подходящ за банкери, адвокати, затрахователи и всички, чиято работа е свързана с доверие и добра репутация. Подходящ за хора с голямо семейство, но не и за теи, които живеят сами.

5 – Приключения, промени, нестабилен. Можете да очаквате всичко от съдбата. Подходящ за хора, които обичат свободата и пътешествията, единаци. Говори за слабо чувство на отговорност. Не е подходящ за свръхчувствителни и семейни хора.

6 – Носи топлота, грижовност, защита, подсилва семейните връзки и приятелствата. Най-подходящият за семейни хора, номер. Подходящ е и за бизнесмени. Не е подходящ за хора, които все още търсят стабилен партньор.

7 – Мистичен номер. Подходящ за хора – мислители и занимаващи се с учение. Влияе положително на душевното състояние и разума. Прави притежателите си много по-уравновесени. Силен номер.

8 – Най-подходящия за бизнесмени номер. Привлича парите и засилва доверието на партньорите. Подходящ за амбициозни хора, защото подпомага кариерата и финансовото състояние. Знак за материализъм. Не е подходящ за хора, които се стремят към личностно и духовно израстване.

9 – Състрадание и идеализъм. Подходящ за служители в благотворителни организации и медицински служители, лекари. Един от най-щастливите номера, който го притежава може да разчита на благосклоността на съдбата. Не е подходящ за хора с проблеми със здравето и за хора, които искат да увеличават финансовото си състояние.

Из печата

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *