Тайната на восъколеенето у дома
candles-1406346

За да разберете бъдещето си, са ви нужни само няколко свещи. Ако са с различни цветове, още по-добре. Казват, че най-точни са предсказанията направени с червени свещи.
1. Отделете едната свещ, която е за разтопяване, другите ги запалете и поставете в кръг.
2. Пригответе си купичка със студена вода.
3. Вземете свеща за разтопяване и я начупете на дребни парчета. Поставете ги в голяма лъжица или черпак и нагрейте, докато парчетата омекнат. Използвайте пламъка на запалените свещи.
4. Преди парчетата да са се превърнали в течност, изсипете съдържанието на лъжицата/черпака в купата със студена вода.
5. Вижте какво се е получило и с помощта на описанията по-долу, разберете какво ви очаква.

Автомобил/самолет/каруца/обувки – това са все символи на пътя и движението. Ако се появи някой от тях, значи скоро ви очаква пътуване. Обърнете внимание на вида на фигурките – например стар автомобил или скъсани обувки – говорят за неприятности по време на пътуването.
Венец – гответе се за сватба през следващите месеци. И не само че ви чака пищно и шумно тържество, но и дълги години щастлив семеен живот.
Ветрило – трудности както в работата, така и в личния живот. Възможно е някаква загуба.
Възвишения – очакват ви големи трудности. Животът ви може изведнъж да се обърка напълно и да излезе от релси.
Грозд – натежалите зърна на грозда символизират любовта, приятелството, сполуката. И ще ги имате в изобилие.
Гъба – това е символ на жизнена сила, постоянство и дълголетие. Очаквайте щастие в любовта и постигане на целите си. И още, вашето слабо място е разеяността и затова рискувате да се нараните или да ви се случи някакъв инцидент.
Дракон – този знак е много хубав. Чака ви голяма сполука. Най-вероятно ще се сбъднат всички ваши отдавнашни желания.
Звезда – тази фигурка подсказва, че скоро ще получите дългоочаквано известие. Ако са се образували няколко звезди от восъка, то бъдете сигурни, че ви чака голям успех в работата или учението ви.
Змия/легло – тези фигури говорят за сериозно заболяване. Затова през следващите месеци обърнете внимание на здравето си, не е зле да насрочите часове за профилактичен преглед, който отдавна отлагате.
Звяр/страховито животно – бъдете много внимателни. Най-вероятно до вас има враг или недоброжелател.
Камбана – очаквайте скоро вести. Възможно е да ви предстои важно запознанство или съдбоносна среща. Появяването на няколко камбани говори за приближаваща опасност.
Костенурка – много добър знак, символ на мъдрост и дълголетие. Може да означава и щастлив семеен живот.
Коловози/ивици – предстои ви някакъв път. Може да става въпрос дори за преместване в друго населено място или за екскурзия зад граница.
Кошница – хубав знак, който означава, че сте завършили някакъв етап от живота си. Всички неприятности са вече зад гърба ви, а вас ви очакват хубави промени.
Кръст – знакът на изпитанието. Може да се тълкува като предстоящи премеждия или болежки. Предвещава още материални затруднения и проблеми в личния живот.
Кълбо/топка/кръг – означава, че всичко в живота ви е под контрол и е наред. Животът ви ще се стабилизира, ако досега сте имали перипетии.
Ключ – символ на нов дом. Може би до една година ще се преместите в такъв.
Листо – предвещава радост и сполука. Но е и предупреждение за предателство или измама. Най-вероятно ви завиждат много и кроят интриги зад гърба ви.
Лебед – дългоочаквана хубава вест.
Маймуна – някои от близките ви са неискрени с вас. Възможни са предателства, интриги или двусмислени ситуации.
Медуза – има нещо, което старателно криете. Внимавайте, защото рано или късно истината излиза наяве.
Мелница – празни разговори и сплетни.
Мост – ще намерите изход от сложна ситуация. Знакът се тълкува и като метафора, която казва, че не бива да разрушавате мостовете зад себе си. Нужно е да престанете с ината и да започнете да търсите компромис във всяка ситуация.
Наковалня – символ на стабилността. Предвещава сигурни материални приходи от труда ви. Не се увличайте по хазарт – може сериозно да навреди на финансите ви.
Очи – или нещо не виждате, или не желаете да видите. Важно е навреме да откриете заблудите си и да промените каквото трябва.
Подкова – предсказва голяма сполука.
Птица – предсказва добри вести, среща със стари приятели или зараждането на нова любов.
Пчела – символ на упорития труд, който ще ви помогне да постигнете целите си. Останете верни на себе си, не се подлъгвайте по чуждо мнение и със сигурност ще получите това, което желаете.
Фигурка на човек – очаквайте много скоро да спечелите нов приятел. За необвързаните означава, че ще срещнат любим/а, за когото отдавна са мечтали.
Цвете – предвещава скорошно встъпване в брак или среща с много надежден партньор
Чук – много силен знак. Целта оправдава средствата. все пак е добре да помислите преди да действате.
Яйце – символ на раждането и нещо ново. Може да се разбира и конкретно като раждане на дете.
Ябълка – означава здраве, любов, хармония и материални придобивки. Сбръчкана или нахапана ябълка може да е предупреждение да не се поддавате на някакво изкушение.

Не намирате своята фигурка?! Бъдете щастливи и се наслаждавайте на живота, независимо какво ви поднася!

Източник: из печата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *